Oferă copilului tău șansa de a descoperi cum să dobândească Succesul!

Ajută-ți copilul să facă față sentimentelor! Chiar are nevoie să se exteriorizeze, să-și organizeze timpul și să își descopere aptitudinile încă din copilărie.

“Jurnalul copilului spre succes” îi vine în sprijin să ​devină autorul propriei povești. Frământările lui sunt unice, așa cum este și copilul tău!

Alege să-i oferi un dar din suflet pentru suflet - ​"Jurnalul copilului spre succes".

Beneficiile pachetului SUCCESUL E AL TĂU!

  • Ghidează copiii să navigheze prin lumea complexă a emoțiilor
  • Educă tinerii să-și gestioneze optim timpul, prioritizând corect
  • Îi învață despre empatie și beneficiile acesteia
  • Întărește relația părinte - copil
  • Deschide calea comunicării sincere și eficiente în familie
  • Îi învață despre importanța și pașii planificării, pentru a dobândi succes
  • Are exerciții practice, variate, cu efect imediat și de lungă durată
  • Este formulat astfel încât poate fi completat de la 9 ani la 18 ani
  • Specialiști în domeniul educației și dezvoltării personale l-au recomandat (citește mai jos și află cine, ce a spus)
Alina Seran

“Jurnalul copilului spre succes” este un instrument fantastic de dezvoltare personală pentru copiii noștri. Intr-o lume in care Internetul, tabletele și telefoanele mobile câștiga tot mai mult teren, acest jurnal conectează sufletul și mintea, copilul și părinții, iar adevăratele motivații și soluții ies la suprafața și modelează in mod pozitiv caracterul copiilor noștri pentru viitorul care-i așteaptă!

Mereu am fost de părere că dezvoltarea personală și educația motivațională ar trebui introduse chiar și la vârsta preșcolară, deoarece am văzut de nenumărate ori ce putere transformaționala pot să aibă asupra oamenilor și asupra încrederii in sine asemenea exerciții!

Recomand cu multă caldura și aștept cu entuziasm și alte idei și manuale de dezvoltare personală pentru copii din partea autoarei Anna Noua!

Alina Seran Social media trainer și business coach pentru mămici antreprenor, creatoarea conceptului #WiFiBusinessMom și a Membershipului VIP RISING STARS

Îndrumă-ți copilul spre succes!

Mentalitatea pentru succes se dezvoltă de la vârste fragede!

COMANDĂ PACHETUL( 89 lei + transport)

Ce au spus specialiștii și părinții

Adina Oltean

Wow!

Ce carte formidabilă, proaspătă, plină de îndrumări pozitive după care copiii se pot ghida, in orice situație se vor afla.

În primul rând ca mama, dar și în calitate de consilier terapeut cu vastă experiență în terapia cu copii, recomand cartea Succesul e doar al Tău! tuturor părinților care vor să iși susțină și să iși ghideze copiii să devină adulți empatici, responsabili, încrezători în ei inșiși si echilibrati.

Mulțumesc, Anna Noua, pentru inițiativa și zestrea frumoasă pe care o lași generațiilor tinere prin această carte!

Adina Oltean Consilier Terapeut si Mindset Coach Autor International , cartea The Pay it Forward, Notes to my Younger Self
Psiholog Dr. Catrinel-Alice Ștefan

Jurnalul copilului spre succes este un instrument bine-venit de autocunoaștere și dezvoltare personală a copiilor cu vârste începând de la 10 ani.

Prin intermediul celor 8 capitole, copiii (cu sprijinul adultilor) sunt invitați să descopere pas cu pas abilitățile de care au nevoie pentru a înnoda relații de prietenie bazate pe respect și acceptare, pentru a-și gestiona emoțiile atunci când sunt dezamăgiți sau frustrați, dar și cum să dobândească încredere în sine și capacitatea de a lua decizii potrivite.

Parcurgerea acestui ghid va fi cu siguranță o experiență inedită pentru părinți, care le va oferi șansa de a-și cunoaște mai bine copiii, de a-i sprijini și de a-i pregăti pentru a face față cu succes provocărilor vieții.

Psiholog Dr. Catrinel-Alice Ștefan (lector în cadrul Departamentului de Psihologie. Universitatea Babeș-Bolyai)
Lector dr. Oana Chisăliță Dimitriadou

Aceasta lucrare oferă copiilor posibilitatea de a avea o abordare personalizată în ceea ce privește succesul, ce are la bază atât ceea ce înțelege fiecare copil prin succes, cât și ceea ce înțeleg persoanele cele mai importante din viața lui, părinții/tutorii, dar și ce înțeleg diferite personalități.

Putând implica drept Ajutor de Explorator un frate mai mare, un prieten, un părinte, un bunic, acest Jurnal reprezintă, totodată, o bună oportunitate de construire a unei relații autentice cu aceste persoane relevante din viața fiecărui elev. Ce altă modalitate mai bună de a-l ști pe celălalt, dacă nu prin parcurgerea în echipă a acestor exerciții?

Lector dr. Oana Chisăliță Dimitriadou mamă, cercetător independent, fost cercetator științific la Departamentul Servicii pentru Studenți si Absolvenți (Universitatea Al.I.Cuza din Iași)
Theona Balan

Nu exista nici o investitie mai buna si cu potential mai mare de a salva lumea decat transformarea modului in care ne crestem copiii. Acest pachet m-a ajutat să îl ajut pe baiatul meu sa isi destioneze gandurile si emotiile si pe mine ca părinte sa vad lucrurile dintr-o perspectivă specială, mai detașata. Mulțumesc!

Theona Balan Mama, Autor carte Atrage ajutorul Divin, Femeia de Succes - Călătoria ta, de la prăpastie la fericire, Life Coach si Trainer

Ajută-ți copilul să rămână autentic!

COMANDĂ PACHETUL( 89 lei + transport)

Despre Autor

Sunt Anna Noua, mamă, soție, cadru didactic și autor de cărți pentru copii. Odată cu etapa maternității am înțeles că acesta este cel mai important rol din viața mea. Așa au început și poveștile. Seara, la culcare, inventam povești pentru fiecare "dramă" inopinată și mi-am ajutat copilul să facă față cu bine provocărilor zilnice. Încă scriu povești, dar am schimbat puțin direcția spre dezvoltare personală, căci în punctul acesta suntem noi, acasă. Mi-am dorit să împărtășesc informațiile dobândite pentru că misiunea mea este de a ajuta părinții și copiii, în egală măsură (defect profesional 🙂 ).

Fii martor în călătoria spre succes a copilului tău!

COMANDĂ PACHETUL( 89 lei + transport)

Despre Artist

Sunt Coloranda, ilustratoare, artistă vizuală și creatoare de AR care trăiește și lucrează în prezent în București. Pasionată de ilustrație, am tot jonglat cu aceasta de-a lungul timpului în diverse tehnici de artă murală și nu numai care m-au ajutat să mă descoper și să evoluez atât că artista cât și ca ființă umană. Combin tehnici tradiționale și digitale în ceea ce lucrez pentru că sunt în căutarea constantă a mijloacelor de a mă exprimă cât mai liber și spontan.­

XOXO,

Ghidează-ți copilul să devină responsabil, echilibrat și de succes!

COMANDĂ PACHETUL( 89 lei + transport)

Toate drepturile rezervate ClarisseSiEmotiile.ro